• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

Onze reparatiedienst

Heeft u een elektronisch apparaat met een defect en werkt deze niet meer zoals u gewend bent? De kans is aanwezig dat onze technische reparatiedienst deze voor u kan repareren. Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst die kunnen beoordelen of het apparaat nog lonend te repareren is. Als u ervoor kiest om het apparaat te laten repareren door onze reparatiedienst bespaart u daarmee het milieu en natuurlijk uw eigen portemonnee omdat u nog geen nieuw apparaat aanschaft. 
Wij komen bij u thuis voor problemen aan uw televisie, vaatwasser, wasdroger, wasmachine, koel/vriesapparatuur en inbouwapparatuur.
Klein huishoudelijke apparaten en bruingoed mag u zelf brengen in ons filiaal in Hengelo waar onze technische reparatiedienst is gehuisvestigd. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw apparaat aan ons aan te bieden, neem dan contact met ons op en dan kunnen we altijd tegen eventuele haal en brengkosten uw apparaat ophalen en weer terug brengen. Wist u dat wij bij langdurige reparaties ook eventuele uitleen toestellen tot beschikking hebben? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een televisie of koel/vrieskast.  

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een reparatie aanmelden?

Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Bij aanmelding van een reparatie gelieve uw adresgegevens in te vullen. Let op: bij apparatuur wat bij ons is aangeschaft berekenen wij geen behandelingskosten of voorrijkosten, anders berekenen wij een starttarief van €50,-. Mochten wij het apparaat afkeuren omdat bijvoorbeeld het apparaat niet lonend te repareren is, dan betaalt u €50,- onderzoekskosten. Deze kosten vervallen als u het vervangende apparaat aanschaft bij L.E.C. b.v. Reparaties dienen bij een bezoek van onze gecertificeeerde monteurs aan huis direct te worden voldaan. U kunt contant of met pin betalen bij onze buitendienst. 

Telefoonnummer vestiging Hengelo:     074-2504444                           
Telefoonnummer vestiging Borne:         074-2672620
Mailadres: verkooplec@hlbgroep.nl

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.